Programul filantropic – Fă RAI din ce ai!

[huge_it_gallery id=”2″]

Dacă ai în casă obiecte de care „te lovești” (hăinuțe de copii care au rămas mici, jucării și cărți de școală, cărucioare șamd.), adu-le la noi și vom avea grijă ca ele să ajungă la copiii în nevoie! Tinerii din Parohia noastră participă la proiectul filantropic al Patriarhiei Române- Tinerii solidari în fața suferințelor– și se implică în colectarea și transportul ajutoarelor de orice fel (obiecte de mobilier, alimente, haine, jucării, dulciuri, produse de curățenie) pentru copiii din Așezămintele de la Valea Plopului, respectiv Așezământul Sfinții Mihail și Gavriil din Slobozia, jud. Giurgiu. La Valea Plopului sunt peste 400 de suflete care ar găsi o întrebuințare obiectelor tale, iar la Slobozia de Giurgiu este mare nevoie de obiecte de mobilier, de produse de curățenie și de rechizite pentru cei în jur de 40 de copii ai Așezământului.

Vino cu darul tău la Biserica „Izvorul Tămăduirii-Mavrogheni” din Str. Monetăriei 4, Bucureşti ( lângă Muzeul Ţăranului Român), sau Contactează-ne: 0744 683 569 (Pr. paroh Radu Mureşan), 0734 893 168 (Îngrijitor Ionuț).

Dacă vrei să afli mai multe amănunte, urmărește reportajul TV Trinitas (https://www.youtube.com/watch?v=fjCqtU8fkcM), și pagina de Facebook a Asociației ProVita (https://www.facebook.com/asociatiaprovitavaleaplopului/posts/906627086055109)